Instagram PP Büyültme Nasıl Yapılır ? | Instagram Profil Fotoğrafı Büyültme [Kısa Yol !]

 


  Instagram’a profil resmi olarak eklenen fotoğrafı büyültmek normalde mümkün değil; instagram  geliştiricileri profil resmini büyütme özelliği sunmuyor. Peki, hiçbir yerde bulamadığınız, kendi hesabınızın veya başka bir kullanıcının tam boyutlu profil fotoğrafına ihtiyacınız olduğunda ne yapacaksınız? İşte kısa yoldan  Instagram Profil Fotoğrafı Büyültme:   

 
 Instagram pp büyütme 2022 rehberi, herkese açık ve gizli profillerin fotoğraflarını büyütmek, indirmek için yapmanız gerekenleri basit adımlarla gösterir. Hem Android telefonlar hem de iPhone’lar için Instagram profil fotoğraflarını indirip görüntülemeye izin veren birçok uygulama mevcut ancak bunlar pek güvenli değil. Ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz lakin profil fotoğrafını indirmek için Instagram’a giriş yapmanız gerekiyor ve ücret ödemeden profil fotoğrafını tam boyutta indirmenize izin verilmiyor.Instagram pp büyütmenin tamamıyla ücretsiz ve güvenli yolu varken neden bu tür uygulamaları telefonunuzda tutasınız? İşte adım adım Instagram profil resmi büyütme ve Instagram fotoğrafları tam boyutta indirme linki :  

Instagram PP Büyültme Nasıl Yapılır ? , Instagram Profil Fotoğrafı Büyültme :

 

İnstgagram pp büyültme işlemini sakın gözünzüzde büyültmeyin aslında çok kolay bir işlem işte profil fotoğrafı büyültmek için yapmanız gereknler :  

1-https://instabig.net/fullsize/kullaniciadi bu linki kopyalayın

2- Tarayıcınızdaki Adres Çubuğuna Yapıştırın 

3- URL'deki "kullaniciadi" yazan yere profil fotoğrafını büyültmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazın . Örnek : https://instabig.net/fullsize/bilgisayar_time



ve işlem bu kadar , isterseniz resmi indirebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu