Antalya Kumluca'da sel felaketi: Okullar tatil edildi !

 


  Antalya Kumluca'da kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "İlçede 50 yıldır böyle bir durum görmedik, kriz merkezi oluşturduk" dedi. Sel sebebiyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullara 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

Kumluca'da Sel Felaketi




POLİS EKİPLERİ 2 KİŞİYİ KURTARDI

 Bir apartmanın bodrum katında su baskını meydana geldi. Evde mahsur kalan engelli 49 yaşındaki Yeter Gezer ile annesi, polis ekiplerince dışarıya çıkarılarak, akrabalarının evine götürüldü.  

  Antalya'nın Kumluca ilçesinde kuvvetli yağışın ardından derelerin taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. AA'nın haberine göre; ilçede dün öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak sonrası dereler taştı. Kent merkezine ulaşan sel, su baskınlarına yol açtı.  

"50 YILDIR BÖYLE BİR FELAKET YAŞANMADI"

  DHA'da yer alan habere göre Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle teyakkuz halinde olduklarını belirterek, ilçede 50 yıldır böyle bir felaket yaşanmadığını söyledi. Sel sularının köprüleri yıktığını, bu nedenle iş makinelerinin de çalışamadığını ifade etti.  

Evden Çıkmayın Anonsları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu